2012-06-15 08:21:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - egyszer minden véget ér

Napi horoszkóp június 15.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A türelem sohasem volt az ön erényei közé számítható. A mai napon azonban még önmagán is túltehet. Higgadjon le, és mérlegelje a szavait, mielőtt épp annak a torkát harapná el, aki pedig a segítségére lehet. Tudja, a türelem…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon végre megnyugvást hoznak önnek a csillagai. Főleg, ha nem engedi el a füle mellett egy jó barátja, vagy kollégája okos tanácsát. Néha nem a szavakban történnek meg a dolgok. Figyeljen a jelekre is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Új környezetbe kerülhet, ami igen jót tesz megviselt idegrendszerének. Új feladatokat is kaphat, sőt, akár még új főnököt is. Az újdonság pedig frissességgel és lendülettel tölti fel. Ne féljen a változástól!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha folytonosan csak lemondja a baráti találkozókat, és mindig a kötelességeivel törődik, akkor hamarosan nagyon egyedül érezheti magát. A végén még azon veszi észre magát, hogy nincs is kivel megosztania még az örömét sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az Oroszlánok ma Fortuna kegyeltjei lehetnek. Egy nehéz időszakon van túl, de úgy érezheti, hogy nem hiába küzdött: ma megkapja az érte járó elismeréseket. Ma este lazítson kicsit: fogadjon el egy baráti meghívást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egyszer minden véget ér: lehet ez egy kapcsolat, egy életforma, egy munkahely. Ne rontsa kedvét kesergéssel. Az élet még bőven tartogat önnek meglepetéseket. Nyissa ki szívét, hogy megérezhesse!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Mintha láthatatlan erők vezetnék: minden eltévedése ma egy útra találás lehet. Ne féljen hát attól, ha dolga nem pont úgy alakulnak, ahogy azt előre eltervezte. Ma több szava lehet a véletlennek, a meggondolatlannak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön eddig is a titkok nagy ismerője volt, de ma annyira kihegyeződnek az érzékei, hogy egyenesen belelát mások gondolataiba. Ez néha zavaró, most azonban különösen hasznára válhat. Éljen vele, de ne vissza!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Végre kissé nyugodtabb idő elé néz: a nagy munkákat leadta, és már csak a szokásos rutin, ami önre vár. És még valami kellemes is. Talán egy nem várt kirándulás, utazás, ami hamarosan felvidítja kedvét. A nap önre süt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Azért még, mert némi vitája akadt a társával, még nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolnia. A féltékenykedésével ugyanis épp, hogy kihozza a kedveséből azt, amitől pedig legjobban tart. Van, amit be kell nyelnie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Hiába van péntek, úgy látszik, ön még mindig nem dolgozott eleget a héten. Rengeteg teendő tornyosul ön előtt. Lehet, hogy a saját, avagy mások trehánysága miatt. Utóbbi esetben emeljen szót az érdekeiért!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön híresen nagy béketűrő, ma mégis valaki képes, és kihozza a sodrából. Most az egyszer talán valóban nem kellene visszafognia a magát. Adja ki a mérgét, majd – ha valakit megbántott – kérjen tőle bocsánatot!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: